Walter Veith afslører pavens udspekulerede fiat-manipulation

Walter Veith, verdensberømte foredragsholder, har afsløret paven igen! Han har afsløret, at det, som vi alle tolker som “ydmyghed”, slet ikke er ydmyghed, men er manipulation. Eller for at bruge Veiths ord: “subliminal messages”

Hvad er en “subliminal message”? Du husker måske frygten, man havde i 70’erne og 80’erne for, at unge mennesker skulle blive sindssyge satanister af at høre på popmusik, fordi hvis man spillede musikken baglæns, så kunne man (måske) høre sataniske budskaber. Det kunne man naturligvis sjældent – sev om mange ivrigt argumenterede for at meningsløst nonsens lød lidt som “devil” og “kill” og “anarchy” osv..

Medieforskere tager ikke længere disse teorier om “subliminal messages” seriøst. Uanset hvad sangene siger baglæns, så kommer budskaberne ingen vegne, medmindre vi faktisk hører dem baglæns. Og selv da kommer de ikke særlig langt, da de bliver mødt af kritiske sind. Men i Walter Veiths verden er “subliminal messages” alting – og Den Udspekulerede Romersk-Katolske Kirke bombarderer os med dem konstant!

Således kan Veith vide, at selv om vi alle tror, at pavens fiat er et tegn på ydmyghed, så er der et dybere lag i vores psyke, som bliver forført og bedraget til at tro noget helt andet, nemlig at Paven har ultimativ magt. Hvad paven gør er dermed så smart og manipulerende, at det er umuligt at regne ud, medmindre man er lige så smart som Veith og ved præcis hvor i ordbogen, han skal slå op.

Some of the other subliminal issues that I find interesting is the way in which he traveled, which the media picked up as “humility”. For example, he traveled in his little fiat, next to these great suburbans that were driving in front of him and behind him – and they pointed this out frequently as a sign of humility. But, these vehicles were chosen very carefully, by the Vatican itself! The News tells us the vehicles were chosen by the Vatican. Now, the word “fiat”, of course, has an interesting connotation. To rule by “fiat” means “to have absolute authority”. So driving in the fiat means “absolute authority”. For example, the dictionary would say “the headmaster made a fiat decree that such and such was to be the case, and that was that!” So “fiat” – “ruling with absolute authority”!

(Kilde: https://www.youtube.com/watch?v=k-6uxBDHZk8&t=17m30s)

Men hvem er Walter Veith? Kan vi ikke bare være ligeglade med, hvad han synes? Naturligvis kan vi det, og det er vi også, de fleste af os. Nu er der dog desværre flere og flere bekendte (adventister), som er begyndt at henvise til ham og bruge ham som en slags autoritetsfigur i forskellige diskussioner (ikke mindst om skabelse og evolution), og da bliver jeg ret bekymret. Der ligger hundredvis af videoforedrag med denne mand på youtube og på hans egne hjemmesider, men hvis ovenstående er karakteristisk for hans måde at argumentere på, så er han altså ikke en mand, vi bør tage særlig seriøst.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s