Tak for året 2015

2015 var et vigtigt år for mig og mine nærmeste: 2 bryllupper, blandt andet mit eget(!) og 1 ny baby (niece), og så var det mit første år i Haugesund. Lad os tage det lidt kronologisk.

This slideshow requires JavaScript.

Serina blev psykolog i januar. Hun fik de officielle papirer og startede med det samme på sit nye arbejde som kommunepsykolog i Haugesund. Hun flyttede dermed fra Bergen til Haugesund lidt før mig, da jeg havde nogle eksamner, der først skulle overstås, før jeg selv kunne forlade regnbyen. På grund af flytningen måtte jeg sige op på arbejdet, selv om jeg egentlig trivedes ganske godt med den. Timingen viste sig at være rigtig dårlig, da der er stor arbejdsledighed i Norge (især i Rogaland), så mit ønske for 2016 er lidt bedre held med at finde noget i Haugesund. Det blev påske, og min mor kom på besøg for at se mit nye hjem. Det var nogle hyggelige dage.

Første halvdel af 2015 handlede uundgåeligt om brylluppet, som krævede meget planlægning (se bryllupsbloggen). Én af udfordringerne var det rent juridiske. Vi fandt frem til, at den letteste løsning var et rådhusbryllup, så vi blev i al hemmelighed viet d. 1. juni, mens det kirkelige bryllup – og løftet foran Gud og menighed – fandt sted d. 27. juni. Det var en stor festweekend med tur på restaurant og til Feøy og en herlig fest på et hotel ved vandet. Dagen derpå rejste vi på bryllupsrejse til Madeira, hvor vi levede og hyggede os for bryllupsgaverne.

I august rejste vi til Danmark for at være med til min gode ven Andreas’s bryllup. Derefter rejste vi fire dage til Prag, som var en rejse, jeg havde fået i gave af Serina for flere år siden, men som først var blevet mulig nu. Det regnede en del de første par dage, men Serina blev alligevel forelsket i byen, som jeg selv har besøgt (mindst) fire gange før og holder meget af, ikke mindst på grund af dens shoppingmuligheder.

Den næste store begivenhed i vores liv skete i Danmark, da et nyt familiemedlem kom til verden i september. Min bror Jens og hans kone Minkyung blev forældre til lille Luna, så da var Serina og jeg pludselig blevet onkel og tante. Vi mødte hende dog først i oktober, da vi rejste til Danmark for at fejre min anden bror Kristians bryllup. Han blev gift med Camilla på Aarhus Rådhus, og vi fejrede dagen med nærmeste familie.

Nu er det så endelig blevet jul, og jeg fejrede min første juleaften i Haugesund i går. Den lignede meget på julen, som jeg kender den, med fokus på mad, gaver og hygge (efter vi havde været i kirke og hylde Kongen, hvis fødsel højtiden jo egentlig handler om). Vi spiste pindekød, og det var faktisk ganske godt, ikke mindst når jeg bidrog med lidt danske brune kartofler. Serina og jeg planlægger at holde et lidt introvert, romantisk nytår.

2016 er spændende. Vi ved ikke helt, hvad året vil bringe, men vi har nogle selvfølgelig nogle idéer om, hvad vi ønsker at få ud af året. Jeg håber på bedre tider for det lokale arbejdsmarked, så jeg kan få et fast arbejde, der ikke er alt for langt væk. Vi har planer om at købe en hund. Vi har snakket med Barnevernet om muligvis at blive et beredskapshjem, og de har givet os en foreløbig godkendelse som habile omsorgspersoner. Serina fortsætter psykologspecialiseringen. Vi håber på gode stunder med familien, selv om vi skulle ønske, de boede lidt nærmere.

Tak for i år, familie og venner og alle andre.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s