Journalismen

Alle politikere lyver.

De lyver HELE TIDEN. Uden undtagelse. Og alt, hvad politikerne foretager sig, er for at få mere magt og flere stemmer. Hvis en politiker fx siger: “Jeg gik ind i politik, fordi jeg ønskede at hjælpe med at skabe et bedre samfund” – så lyver han (eller hun)! Og han gør det (som sagt) for at få mere magt og flere stemmer!

Hvis politikerne gør, som vælgerne vil have, så er det bare for at få flere stemmer fra os! Og hvis de IKKE gør, som vælgerne vil have, så har de forrådt deres vælgere til fordel for magten!

Selv når politikerne siger ting eller gør ting, som ikke tilsyneladende giver dem mere magt og flere stemmer (men tværtimod), så er det alligevel en del af en nøje gennemtænkt plan, de sidder med. Da håber de, at vi skal tænke: “hmm, de virker da egentlig reelle nok” – så de på den måde kan få flere stemmer! Og mere magt. Eller også er det fordi de er amatører. Det er i hvert fald ikke fordi de er ærlige!

Journalisternes opgave er derfor ikke at oplyse os andre om, hvad politikerne vil arbejde for, og hvad de tror på, og hvad de diskuterer med hinanden, og hvordan de vil opnå det. Deres opgave er naturligvis ikke at informere om debattens indhold.

Nej da, journalisternes opgave er selvfølgelig først og fremmest at afsløre politikerne i alle deres løgne! At redegøre for alle deres luskede strategier og måder, hvorpå de forsøger at tage os alle sammen ved næsen. Journalisterne skal forklare os, hvordan alt, politikerne gør, i virkeligheden er en del af deres strategi om at få mere magt og flere stemmer.

På den måde er journalisterne altså vores samfunds Jedi-riddere. De sikrer os stakkels vælgere mod at blive manipuleret med af de magtsyge demagoger, som bare lyver (hele tiden). Journalisterne er vores helte. Ikke mindst Henrik Qvortrup, vores tids Spartacus, en ridder af et rundt bord, den fjerde statsmagts profet.

Hvor ved jeg så alt dette fra? Simpelt: Det har journalisterne jo selv fortalt mig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s